Bir yere kadar yarar , yeni diyaloglar ingilizce kalır malesef.Milf city eski sürümün cevrisi işe yararmı
Milfy city'nin birazını çevirdım Liza bölümü bitti neredeyse. İsterseniz dosyaları paylaşabilirim çevirinin daha hızlı olması içinMilfy City'nin eski çevirmeni en son bir ay önce foruma girmiş. O yüzden eski versiyon dahil yeni versiyonu komple çevirme planımız var. Dolayısıyla çeviri biraz uzun sürecek ve eski versiyon translate ile çevirilecek (anlamsız gelen yerler elbette düzeltilir)
Bir, bir buçuk haftaya yetiştirmeye çalışacağız. Takipçilerine duyurlur.
Milfy City's old translator was last posted a month ago. So we have a plan to completely complete the new version, including the old version. So the translation will take a little longer and will be translated with the old version translate. We'il try to raise it to a week and a half. It will be announced to its followers.
Dostum mesaj attım ordan iletişime geçebilirizMilfy city'nin birazını çevirdım Liza bölümü bitti neredeyse. İsterseniz dosyaları paylaşabilirim çevirinin daha hızlı olması için
Kardeşim kolay gelsin Milfy city yi bana bırakır mısın? Translate değil kendim çeviriyorum o yüzden boşa uğraşmak istemiyorumARKADAŞLAR HEPİNİZE İYİ AKŞAMLAR. ASLA ÇEVİRMEYİ BIRAKMADIK. DREAMS OF DESİRE İÇİN HUMMALI ÇALIŞMALARIMIZ HALEN DEVAM EDİYOR. ÇEVİRİDE SIKINTILAR YAŞADIĞIMIZDAN DOLAYI ONLARLA UĞRAŞTIK. FAKAT ŞU ANDA 7 PART BİTMİŞ DURUMDA. 4-5 PARTIMIZ KALDI. MİLFYE DEVAM EDİYORUZ. ÖNCEKİ ÇEVİRİYİ DÜZELTİP YENİ UPDATESİ İLE BİRLİKTE HEPSİNİ YAYINLAYACAĞIZ. TAKİPTE KALIN. İYİ AKŞAMLAR.
Sanada mesaj attım dönüş yapmanı bekliyorumKardeşim kolay gelsin Milfy city yi bana bırakır mısın? Translate değil kendim çeviriyorum o yüzden boşa uğraşmak istemiyorum
UĞRAŞACAK BİR ŞEY YOK DOSTUM. TRANSLATE'Yİ BIRAKTIK. ARAMIZA ÇEVİRMEN ARKADAŞLAR ALDIK. ÇEVİRMELERDE BİR PROBLEM OLMAYACAK.Kardeşim kolay gelsin Milfy city yi bana bırakır mısın? Translate değil kendim çeviriyorum o yüzden boşa uğraşmak istemiyorum