casper3428
Newbie
- Aug 13, 2018
- 48
- 7
- 18
dream of desire oyunun en son ki güncellemesine türkçe yamayı atınca oyunun başında ıgnore hatası veriyor
yamayı rar dan atma dışarı çıkart öyle kopyala.rar dan buraya cıkart olarak hedef dosyayı oyun klasoru yaparsan ignore veriodream of desire oyunun en son ki güncellemesine türkçe yamayı atınca oyunun başında ıgnore hatası veriyor
bu konuda hepsi var ilk sayfaya bakarsınBeyler bu forumdaki türkçe altyazılı tüm oyunları nereden bulabilirim
Bunun linki çıktı mı_?Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere 'My Cute Roommate' oyununa bir Türkçe yama yapıldı ama yama hatalarla dolu ve maalesef yama ile birlikte oyun oynanmıyor. Bizde buna bir el atalım dedik ve her şeyi ile sorunsuz ve kaliteli bir yama yapmaya karar verdik.
Yamada Düzeltilen Hatalar:
- Türkçe karakter sorunu düzeltildi.
View attachment 209889
- Çevrilmeyen grafik dosyaları tercüme edildi.
View attachment 209887
- Ve bir çok düzeltme ile çok yakında yeni Türkçe yama sizlerle. İyi oyunlar, iyi forumlar...
Henüz çıkmadı önceden de belirttiğim gibi biraz ara vermek zorundayım. Yamanın %90 bitti. Geri kalan %10 bitirip en yakın zamanda paylaşırım.Bunun linki çıktı mı_?
Dostum bir yorum üstte belirttim zaten çeviri en yakın zamanda çıkacak. %90 tamamlandı.My Cute Roommate'nin çevirisinin düzgün sıkıntısız hali çıktı mı? Arkadaş çeviriyor sanırım galiba.
Görmedim hocam kusura bakmayın. Sabırsızlıkla bekliyorum, elinize sağlık.Dostum bir yorum üstte belirttim zaten çeviri en yakın zamanda çıkacak. %90 tamamlandı.
Paylaşım için teşekkürler, ellerinize sağlıkView attachment 221549
MotH 0.8.7 Türkçe dil tekrar dahil edildi indirebilirsiniz.
You must be registered to see the links
This game is now again in Turkish, you can download it!
kardeş oyunun konusunda 0.8.6 duruyor hala. sen nerden buldun bunuView attachment 221549
MotH 0.8.7 Türkçe dil tekrar dahil edildi indirebilirsiniz.
You must be registered to see the links
This game is now again in Turkish, you can download it!
üzümünü ye bağını sormakardeş oyunun konusunda 0.8.6 duruyor hala. sen nerden buldun bunu
man of the houseyi indirdim teşekkürlerde oyunda diyalogları geri alma şansımız varmı diğer oyunlarda oluyordu geneldeüzümünü ye bağını sorma![]()
yama yok oyunun içinde zaten türkçe@cevirmenimsi ben senin linkini normal yama linki sandım senden indirmedim direkt forumdaki man of the house v087 den indirdim yamayı nasıl yapacağım