emre neyden
New Member
- Apr 15, 2019
- 10
- 0
- 51
bulamıyorum man of the house türkçe yamasını arkadaşlarman of the house'da Türkçe çeviri vardı
bulamıyorum man of the house türkçe yamasını arkadaşlarman of the house'da Türkçe çeviri vardı
man of the house lütfen türkçe yamaSİZ İSTEDİNİZ, BİZ YAPIYORUZ. YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ. EMİN OLUN, YOLUMUZDAN ŞAŞMAYACAĞIZ. SİZİN DESTEĞİNİZ OLDUĞU SÜRECE, BİZ DE YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ. ÇEVİRİYE BAŞLADIK BU ARADA ARKADAŞLAR. ŞU ANLIK BLOG VE DİSCORD ÜZERİNE UĞRAŞ VERİYORUZ. AKŞAMA AÇILACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ. AYRICA, ÜZERİNE BASARAK SÖYLEMEK İSTİYORUM. 2 KİŞİYİZ. HER ŞEYİ BİRLİKTE YAPIYORUZ. BERK-BATUHAN. DESTEĞİNİZİ EKSİK ETMEYİN. İYİ GÜNLER DİLERİZ.
man of the house türkçe yama biliyormusun hayatım ordaki erkeklerin aleti çok iyi oynu sevdimeline sağlık da google translate ile çevirmenin ne anlamı var ki?
arkadaşlar Summertime Saga v.0.18.6 türkçe yama yapabilen varsa yaparsa sevinirim google translate de olur bu arada oyun hem android lerde hemde pc lerde oynanabiliyor bunu zaten bilenler vardır bilmeyenler için dedim![]()
peki hocam bi önceki yamasının türkçe çevirisi var mı? 1.0.2 tamamlanana kadar onunla idare etsek??Man of the House [v1.0.2 Extra] Türkçe yama yarısına geldi oldu %40 beklemede kalın arkadaşlar![]()
Tam hatırlamıyorum ama 9.5.2 sürümü için Türkçe yama vardı sanırım veya 9 kusur bir versiyon için, ama yama ile oyun aynı sürüm olmak zorunda örneğin oyunun son sürümünü indirip eski dil yamasını atarsan oyun açılmaz çünkü yapımcı çoğu sahne ve diyalogları değiştirmiş ekstra sahneler falan eklemiş 89bin satırlık çevirilmesi gereken yazı var ...peki hocam bi önceki yamasının türkçe çevirisi var mı? 1.0.2 tamamlanana kadar onunla idare etsek??
Büyük adamsın kral. Eksik olmaTam hatırlamıyorum ama 9.5.2 sürümü için Türkçe yama vardı sanırım veya 9 kusur bir versiyon için, ama yama ile oyun aynı sürüm olmak zorunda örneğin oyunun son sürümünü indirip eski dil yamasını atarsan oyun açılmaz çünkü yapımcı çoğu sahne ve diyalogları değiştirmiş ekstra sahneler falan eklemiş 89bin satırlık çevirilmesi gereken yazı var ...
Önüm de 4 günlük bir tatil var elimden geldiğince yetiştirmeye çalışacağım.
kanka buldun mu man of the house türkçe yamasınıMan of the House yaması ne zaman çıkacak