Masz rację, nie jestem zbyt dobry w PR, jesteśmy małym zespołem i moim głównym językiem jest francuski, może niektóre kwestie mogą wyjść błędnie, ale staram się być tak przejrzysty, jak tylko mogę. Nie jestem osobą tak werbalną, jak niektórzy deweloperzy, ma to łatwiej, nie, trudno jest znaleźć odpowiednie słowo!
Po co porównywać nasze opóźnienia z jakąś grą AAA, jesteśmy dwiema osobami, które robią to jako dodatkową pracę, podczas gdy często jest to ogromna firma zajmująca się grami AAA.
Niedługo minie rok, od ostatniej regularnej wersji, ale pamiętajcie, że przerabianie edycji specjalnej Rozdziału 1 na Steam zajęło nam ponad cały kwartał (oferujemy klucze do niektórych poziomów Patreona i wszystkim byłym patronom platynowym, którzy o to poprosili dostęp), tak, spóźniamy się z dostawą R11, ale nieprawdą jest twierdzenie, że pracujemy nad tym przez rok! To nasze najdłuższe opóźnienia pomiędzy jakimikolwiek wydaniami, a nasze poprzednie wydawnictwa zawsze utrzymywały się na stałym poziomie przez ponad 5 lat.
Żeby było jasne, ponieważ niektóre informacje są nieprawidłowe, nadal pracujemy nad R11, POWINNA ona zostać wydana w najbliższym czasie, w oczekiwaniu na jej wydanie, pracuję nad R12, która zostanie wydana jako zakończenie Timestamps, w tym przeróbka niektórych scen i dodatkowej zawartości. Wszyscy mamy nadzieję, że R12 zostanie wydany przed końcem 2023 r., taki jest cel, a na początku 2024 r. będzie premiera na Steamie, a następnie nowa gra!
Wydaje się, że niektórzy ludzie mają obsesję na punkcie tagów Porzuć. Nie zostaną one porzucone, jak mówiliśmy wiele razy.
You must be registered to see the links
nie zabieraj ich stąd i zamiast tego
You must be registered to see the links
jesteśmy tam KAŻDEGO DNIA!
To jest forum piratów, a nie oficjalne miejsce, w którym można uzyskać grę lub dokładne informacje!
Niektórzy ludzie lubią krytykować niektórych deweloperów z jakichkolwiek powodów. Nie wspierają i podtrzymują negatywne dyskusje w wątku deweloperów, a potem pytają, dlaczego niektórzy porzucają swoje projekty... Pieniądze ze wsparcia to dobra zachęta. Masz rację i mogę wyrazić całą moją wdzięczność za wsparcie, jakie otrzymujemy co miesiąc od niesamowitego Patron i z platformy Steam, ale interakcja z graczami po wydaniu i opinie są najlepszą motywacją ze wszystkich.
W porządku, odtąd moje interakcje będą tutaj utrzymywane na bardzo niskim poziomie, nie jest to przyjemne miejsce do odwiedzania i przebywania w nim zbyt długo, dziękuję za tych wspaniałych ludzi, których poznałem tu przez te lata, wiecie kim jesteście są, mam nadzieję, że spotkamy się na naszym discordzie, żeby porozmawiać!
[/CYTAT]
Witam, panie Motkeyz.
Jeśli chodzi o mnie, to chciałbym to opisać tylko w ten sposób. Przeczytałem ten komentarz i o ile zrozumiałem, ten rozdział 12 będzie ostatnim i zakończy dobrą grę, na którą natknąłem się po ukończeniu pierwszej wersji Timestamps, a także postaci, od Julii po Heather, Gaz czy Candice i wreszcie Weronika. To moja trójka najlepszych gier, ma kilka dobrych przerywników filmowych i fabuł. Wiem, że mimo że gra z rozdziału 2 dobiega końca, jeśli nowa będzie miała podobną fabułę i postacie, to na pewno będę skłonny pobrać Timestamps pomimo tej strony F95 i będę szczęśliwy i godny jej odkrycia, tak jak z grą Timestamps.
Chciałbym też napisać i zapytać, czy te gry na Steamie jako Rozdział 2 będą miały dostępne także inne języki, czy tylko angielski. Wiem, że pisząc, używasz francuskiego. Odkąd zacząłem grać w drugi rozdział gry Timestamps, zacząłem też tłumaczyć na swój język (jestem Polakiem), więc jeśli byłoby coś do przetłumaczenia dialogów, mógłbym takie tłumaczenia przesłać, jeśli oczywiście byłoby to możliwe inne języki, łącznie z moim. Rozumiem, że wydawanie kolejnych aktualizacji w roli 2 do 4 osób jest męczące i trudne. Jedyne, co mogę powiedzieć, to dziękuję za podjęcie decyzji o dokończeniu tej gry. Nie wiem, czy od początku byliście „wy” i czy byli inni, ale to wielki szacunek, że ta gra, po pierwszej części, dostałem drugi rozdział i zakończenie wątków i uniesienia z przeniesieniami w grze do czasów młodości itp. Na koniec chciałbym się dowiedzieć, czy wersja Steam będzie miała różne języki, czy tylko angielski. Jeśli tylko angielski, to jest trudny. Warto zagrać i przejść od początku do końca. Pozdrawiam, Gracz z Polski.