None Turkish Translator

dllxmatcher

Newbie
Mar 18, 2019
45
22
185
https://f95zone.to/threads/love-and-submission-v0-07-veqvil.6086/ Bu oyunun dil dosyalarını nasıl bulabilirim çeviri yapacağım veya çevirebilen varsa daha iyi olur
Çeviri yapın arkadaşlar, eğer gerçekten bunu yaparken eğlenebiliyorsanız devam edin. Kimseyle paylaşmak zorunda değilsiniz. Kendiniz için bile olsa deneyin. İngilizce öğrenmenin en temel kurallarından birisi onu keyif aldığınız, sevdiğiniz işlerde kullanmak.

Senin soruna gelirsek @seyfo047, Renp'y oyunlarının konuşma metinleri game klasörünün içindeki RPY dosyalarıdır. İstersen Ren'py programını indirerek çevir... ki ben de onu tavsiye ederim. Veya Notpad++ gibi programlarla açıp düzenlersin. RPY Yoksa RPYC dosyalarından ayıklaman gerekir. Onun da programını diğer önceki sayfalarda bir yerlerde bulabilirsin. İsmi UNRPYC ben paylaşmıştım. Eğer hiç biri yok sadece RPA varsa, o zaman şu anda paylaştığım BAT dosyası işini görür. Game klasörüne at çalıştır, gelen komut ekranına 1 yazıp enterla.

• Like
Reactions: Mehmet Ali

ruling5633

New Member
Apr 16, 2019
6
0
11
Arkadaşlar MilfyCity 0.5B 0.5C için yapılan Türkçe yamada küçük bir hata vardı. AHS'nin yaptığı yamayı düzenledim. Hata giderildi.

Linda ile artık tatile çıkabilirsiniz :)
merhaba ceila ve neigbours evine tıkladığımda work in progress hatası alıyorum yardımcı olur musun ?

Hello when i push ceila and neigbours home some problems open like '' Work İn Progress '' can you help me about this ?

Tutti Frutti

Member
Jun 20, 2018
214
260
215
merhaba ceila ve neigbours evine tıkladığımda work in progress hatası alıyorum yardımcı olur musun ?

Hello when i push ceila and neigbours home some problems open like '' Work İn Progress '' can you help me about this ?

Dostum bu bir hata değil. Oyunun o noktaları güncellenmedi. Henüz yapım aşamasında. Yapımcı 0,6 güncellemesi için Linda'ya odaklandığını açıkladı. Önümüzdeki güncellemede de olmama ihtimali var.

ruling5633

New Member
Apr 16, 2019
6
0
11
Dostum bu bir hata değil. Oyunun o noktaları güncellenmedi. Henüz yapım aşamasında. Yapımcı 0,6 güncellemesi için Linda'ya odaklandığını açıkladı. Önümüzdeki güncellemede de olmama ihtimali var.
Thank you bro for info.

Bilgi için teşekkürler kardeşim

dllxmatcher

Newbie
Mar 18, 2019
45
22
185
Yamayı yüklemeden önce dil seçeneğini Türkçe yap sonra oyununu kayıt et ve çık. Yamayı kur ve Devam et de oyuna gir. Varsayılan hali yamayı atmadan önce Türkçe olarak kalmalı.

OverLorDD

New Member
Jul 31, 2017
7
0
207
Arkadaşlar summertime saga oyunun türkçe yamasını hazırlamak için dil dosyalarını açtım eğer gerçekten ilgi varsa oyunun çevireceğim.
Hocam bende isterim, daha önceden yazdığınızı görmemişim arkadaş yazınca fark ettim.
summertime saga türkçe yama yaparsanız sevinirim.

psyche22

New Member
Nov 5, 2018
12
4
259
Summertime Saga'yı çevirmeye değmez, oyun gerçekten güzel fakat hem çok uzun hem de sinir ediyor insanı. Yeni güncelleme gelince eski kayıt dosyaları çalışmadığı için baştan başlamanız gerekiyor her seferinde.